Herroepingsbeleid


Beste klanten van Maha Madness,


In dit artikel willen we graag ons herroepingsbeleid met betrekking tot de verkoop via onze webwinkel toelichten. Het is belangrijk dat u als klant op de hoogte bent van uw rechten en onze procedures met betrekking tot het retourneren van producten.


Wettelijk recht op herroeping


Conform de wet "Kopen op afstand" heeft u als consument het recht om binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd.


Het retourproces bij Maha Madness


Bij Maha Madness streven we naar een soepel en efficiƫnt retourproces, zodat u als klant tevreden blijft met uw aankoopervaring. Hieronder volgen de stappen die u moet volgen om een product te retourneren:


  1. Meld uw retour aan: Neem contact op met onze klantenservice via telefoon of e-mail om uw retour aan te melden. Vermeld hierbij uw bestelnummer en de reden van retour.
  2. Verpak het product: Verpak het product zorgvuldig in de originele verpakking om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
  3. Verstuur het pakket: Stuur het pakket naar ons retouradres dat vermeld staat op onze website. Zorg ervoor dat u een bewijs van verzending ontvangt voor het geval er zich problemen voordoen.
  4. Terugbetaling: Na ontvangst van het geretourneerde product zal Maha Madness binnen veertien dagen overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten die u hebt betaald bij de oorspronkelijke bestelling.


Voorwaarden voor retournering


Houd er rekening mee dat er enkele voorwaarden zijn waaraan voldaan moet worden om in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling:


  • Het product moet ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat zijn;
  • Alle labels en verpakkingen moeten intact zijn;
  • Het product moet binnen veertien dagen na ontvangst geretourneerd worden;
  • Speciaal op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij ze defect zijn.


We raden u aan om altijd contact op te nemen met onze klantenservice voordat u een product retourneert, zodat wij u kunnen adviseren over de beste manier om het retourproces te voltooien.


Contactgegevens


Heeft u nog vragen over ons herroepingsbeleid of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.


Telefoonnummer: 06-15407687


E-mailadres: [email protected]


Met vriendelijke groet,


Team Maha Madness